Rancang acara anda!

Anda bertanggungjawab untuk mengatur acara dalam syarikat anda? Anda telah mencuba semua pilihan yang berkemungkinan dan tiada apa-apa yang menarik perhatian anda? Kami tentunya akan menarik perhatian anda! Kami dapat menawarkan anda organisasi acara yang boleh memenuhi keperluan penganjur dan semua tetamu.

Sama ada anda menganjurkan siding media, sambutan atau majlis tema, melancarkan jenama baru, merakam video anda hanya mahukan muzium itu untuk diri anda dan tetamu, anda dialu-alukan untuk menghubungi kami dengan penuh keyakinan. Pada permintaan anda, pasukan profesional kami akan memberikan perkhidmatan ahli silap mata, DJ, pengurus, pelatih, semuanya berkaitan keperluan dan kemahuan anda. Terokai Museum of Illusions ini yang dipenuhi hologram, ilusi optik, lubang yang tidak berpenghujung dan bilik-bilik yang luar biasa, menawarkan pekerja atau rakan kongsi anda acara yang tidak dijangka. Jadilah cukup berani untuk memilih sesuatu yang tidak dijangka!

Sila buat tempahan anda sekurang-kurangnya empat belas (14) hari lebih awal kerana lawatan dirancang mengikut tempahan dan aktiviti muzium yang lain.

Bagi maklumat lanjut atau cara untuk menempah waktu anda, sila hubungi kami di e-meil info@museumofillusions.my