Rancang majlis anda!

Adakah anda bertanggungjawab untuk mengatur acara di syarikat anda? Anda sudah mencuba semua pilihan yang ada dan tiada apa-apa yang menarik hati anda? Kami pasti akan menarik hati anda!

MAJLIS
Majlis yang “dirancang mengikut kesesuaian” adalah keistimewaan kami!
Muzium Ilusi adalah pilihan yang tepat untuk anda yang menghargai seni bina, budaya, hiburan, pendidikan dan ilusi luar biasa. Pengalaman dan kemahiran kami telah diiktiraf pelbagai pihak, jadi kami berbangga untuk mengatur pelbagai acara korporat, penempatan produk, parti bertema dan hari ulang tahun syarikat anda. Muzium ini sesuai untuk tujuan promosi penjenamaan dan pemasaran, manakala bilik-bilik Muzium yang terdapat di sini menyediakan persekitaran yang baik, sesuai untuk kandungan media sosial. Para tetamu anda akan menjadi peserta yang aktif dalam rangkaian sosial dan memainkan peranan penting dalam memasarkan jenama, produk serta perkhidmatan anda. Jika anda memerlukan sebarang perkhidmatan tambahan seperti katering atau tetamu jemputan istimewa (ahli silap mata, DJ), pasukan kami berbesar hati untuk menyediakannya.

Sama ada anda ingin menganjurkan sidang media, sambutan perayaan atau pesta bertema, melancarkan jenama atau produk baharu, merakam video atau hanya ingin menggunakan khidmat muzium untuk diri sendiri dan para tetamu anda, jangan segan untuk hubungi kami. Terokai dua tingkat Muzium yang penuh dengan ilusi optik berbeza, hologram dan bilik luar biasa sementara anda, rakan sekerja atau rakan kongsi mempelajari fakta menarik tentang persepsi kami dan dalam masa yang sama untuk menyelami keseronokan!

Sila buat tempahan anda sekurang-kurangnya empat belas (14) hari lebih awal kerana rancangan lawatan bergantung kepada tempahan dan aktiviti muzium yang lain.

Untuk maklumat lanjut atau sebarang tempahan , sila hubungi kami di info@museumofillusions.my

Plan your event