Majlis hari jadi untuk diingati!

Jika anda mahu memberikan anak anda sebuah hari jadi untuk diingati, Museum of Illusions adalah tempat yang sesuai untuk dikunjungi.

Museum of Illusions menawarkan penipuan yang menarik dan melucukan melalui pengalaman visual, deria dan pendidikan untuk anak anda dan semua tetamu, kami dapat memberikan ahli silap mata untuk melengkapkan majlis ini dengan suatu set helah, arahan dalam cara untuk menyelesaikan didaktik dan mainan teka-teki, begitu juga menangkap gambar tetamu dalam salah sebuah bilik kami yang mengagumkan. Museum of Illusions ini menawarkan mainan didaktik dan cenderamata untuk semua kumpulan umur, yang membolehkan anda membawa pengalaman ini bersama anda selepas meninggalkan muzium ini.

Sila buat tempahan anda sekurang-kurangnya empat belas (14) hari lebih awal kerana lawatan dirancang mengikut tempahan dan aktiviti muzium yang lain.

Bagi maklumat lanjut atau cara untuk menempah waktu anda, sila hubungi kami di info@museumofillusions.my atau di 03-21102654

Harga tiket kanak-kanak adalah: RM 25 (MyKad) / RM 35 (Non-MyKad)

Kemasukan PERCUMA untuk seorang ibu atau bapa. Harga untuk animasi kanak-kanak adalah – atas permintaan. Tempoh untuk majlis hari jadi adalah lebih kurang 90 minit. Makanan dan minuman tidak dibenarkan di dalam muzium ini.