Jamuan hari jadi yang tidak akan dilupakan!

Jika anda ingin mengadakan jamuan hari jadi yang tidak akan dilupakan, Muzium Ilusi adalah tempatnya.

Mencari idea kreatif tentang cara menghiburkan anak anda ketika hari jadi pada hari istimewa mereka? Muzium Ilusi menawarkan pengalaman visual, deria dan berciri pendidikan yang unik untuk anak dan tetamu anda. Selain itu, kami dapat menyediakan ahli silap mata untuk memeriahkan jamuan dengan pelbagai silap mata dan arahan tentang cara menyelesaikan permainan didaktik dan teka-teki. Jika anda memerlukan bantuan untuk mengambil gambar di bilik-bilik kami yang mengagumkan – kakitangan kami akan membantu anda. Akhir sekali, pihak Muzium menawarkan permainan didaktik dan cenderamata untuk segenap umur, yang membolehkan anda membawa balik pengalaman ini apabila anda meninggalkan Muzium.

Sila buat tempahan untuk jamuan hari jadi anda sekurang-kurangnya empat belas (14) hari lebih awal kerana lawatan dirancang mengikut tempahan dan aktiviti muzium yang lain.

Untuk maklumat lanjut atau untuk menempah waktu anda, sila hubungi kami di info@museumofillusions.my

Harga tiket untuk satu kanak-kanak ialah RM 25 (MyKad) / RM 35 (Bukan MyKad). Kemasukan percuma untuk seorang ibu atau bapa. Harga animasi kanak-kanak – atas permintaan. Tempoh jamuan hari jadi adalah kira-kira 90 minit. Makanan dan minuman tidak dibenarkan untuk dibawa masuk ke muzium.
PENTING: Ibu atau bapa perlu hadir di majlis hari jadi.